Конференція «Міжнародна співпраця та партнерство в туризмі»
Конференція «Міжнародна співпраця та партнерство в туризмі» Анонси

Зараз у готелі "Брістоль" в рамках міжнародного туристичного тижня відбувається конференція «Міжнародна співпраця та партнерство в туризмі».
В конференції беруть участь міжнародні експерти в сфері туризму, представники державних структур у сфері туризму України.

Головною метою конференції є обмін досвідом щодо просування країн як привабливих дестинацій на міжнародному туристичному ринку.

Одеська кіностудія теж відвідала цю конференцію. Дуже цікавою виявилася тема сучасних світових трендів розвитку туризму, оскільки на Одеській кіностудії завжди прагнуть слідувати новим віянням розвитку та постійно удосконалюють туристичний маршрут.

Конференція підкреслила культурний і туристичний потенціал нашого міста, надихнула присутніх на нові ідеї в галузі туризму.

У Одеській кіностудії також з'явилися нові думки стосовно розвитку весняного сезону та Дня народження кіностудії, яке відбудеться у травні. Одеситів та гостей міста чекає багато сюрпризів: відкриття нового Музею знімальної та освітлювальної техніки; нові туристичні об'єкти; відкриття нових локації і оновлення старих в уже наявному Музеї кіно, який є єдиним у своєму роді музеєм на території України.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.